dilluns, 21 de novembre del 2011

Orientació solidaria St.Pere Molanta


La Montse em comenta que li faria gràcia provar això de l'orientació... Ja no tinc excusa!
El cert és que fins al moment les meves actuacions a les curses d'orientació, raids i rogainnings, venien sent modestes!


Així doncs decidim inscriure'ns i dissabte al matí cap a Sant Pere hi faltem...ens em apuntat a la cursa curta, doncs creiem que per ser la primera vegada, tampoc cal excedir-nos! Amb nosaltres també ve la Suri que es mort de ganes de trotar i galopar per aquestes vinyes!
Donen la sortida i el cert és que hi ha un ambient força variat, papes i mames amb els seus fills i filles, gent gran, colles d'amics, parelles...Sortim al contrari de la gran majoria de gent, primer encert, anem trobant les balises a la primera, el cert és que el traçat és senzill i molt ràpid! La Montse es dedica a fitxar, jo mentrestant oriento i guio a la Suri que pobre tant engegar i parar crec que no està entent res...
Anem fem a bon ritme, correm, caminem ràpid, tram fora el poble OK! Anem per l'orientació urbana que la resolem amb poca estona...va que tant sols en queden dos i META! La Montse agafa aire i arranca a corre. Fitxem, fitxem i arribem a META, en marquen el temps d'arribada...34'56''! Arribem els primers, però li dic a la Montse que fins que no mirin si tots els CP's són correctes no podem cantar victòria! En poc menys d'un minut entra la segona parella...uuuui!!
Dutxa, cervezeta i cap a la bona paella que l'organització ens té preparada! Que bé que entra desprès d'aquesta cursa d'orientació "express"! Acabat el dinar donent els trofeus i ens fan pujar al calaix de dalt de tot del podi! De camí al podi tothom pregunta per la Suri, allà on va triomfa!
Quina il·lusió, la primera participació de la Montse a una cursa i cap a dalt de tot! Així doncs que haurem de pensar-nos si continuem amb això de l'orientació...de moment per casa ja sona la data del 11 de desembre que a St.Joan sembla a ser que en fan una altre...ja us informaré!

Aquí us deixo les classificacions!

Una especial mensió pels organitzadors, doncs en tot moment van estar molt encertats en tot, molt bon tracte! I possiblament serà una cursa que amb els anys es consolidarà a la comarca. Salut i molta força jovent de Sant Pere Molanta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada